Het nationaal park des Écrins hoort bij de Zuidelijke Alpen en wordt ook genoemd als “het park der juwelen”. Een terechte bijnaam, want het nationaal park is een prachtig ruige berggebied met de meest zuidelijk gelegen gletschers van de Alpen.

JennTravels neemt je graag mee naar dit prachtige nationaal park de Ecrins in Frankrijk voor een individuele bergwandeltocht van 7 dagen. Je start en eindigt in de nederzetting Pallon. Je maakt een prachtige wandeltocht van 5 dagen met overnachting in de pittoreske dorpjes Dormillouse en Prapic. Je bent in de stilte van een ruig berggebied met een route die grotendeels boven de 2.000 meter ligt.

Het karakter van de tocht is sportief, maar zonder alpine klimmen. Deze bergwandeltocht is een wandeltocht van 4 tot 7 uren lopen per dag en de hoogteverschillen liggen tussen 600 en 1.200 meter. Tijdens de tocht draag je zelf de rugzak met spullen die je nodig hebt voor 5 dagen zoals o.a. kleren, lakenzak, tussendoortjes voor de lunch, water. Na ontvangst van jouw boeking ontvang je van ons een gedegen paklijst voor de spullen die je nodig hebt voor de bergwandeltocht. Voor de bergwandeltocht is het verplicht om een reisverzekering af te sluiten met aanvullende bergsportverzekering en de minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar.

Meer informatie over deze reis: www.jenntravels.nl