Hoogtepunten van de Queyras beleven in 5 dagen? Dat kan. Je staat oog in oog met Le Pain de Sucre (3.208 m), je bezoekt St-Véran het hoogste bergdorp van Europa op 2.040 m en je beklimt 3 bergpassen boven de 2.000 meter.

JennTravels neemt je graag mee naar het prachtige zonovergoten Parc Naturel Regional du Queyras voor een bergwandeltocht van 3 dagen. Je start in het pittoreske bergdorpje Ceillac op 1.639 meter hoog en je eindigt in het dorp Abries. Je loopt individueel, je overnacht in karakteristieke gites d'etappe, jouw bagage wordt vervoerd en je kunt dagelijks culinair genieten van 4 of 5 gangen diners in de gites. Dit is Frankrijk voelen tot in je tenen.

Het karakter van de tocht is middel zwaar, je steekt elke wandeldag een bergpas over die boven de 2.000 meter ligt. De tocht is technisch niet moeilijk en is zonder alpine klimmen. Tijdens de wandeldagen loop je tussen 4 en 9 uren. Voor deze tocht is het belangrijk om ervaring te hebben met het lopen van meerdaagse bergwandeltochten boven de 1.900 meter.

De route is goed gemarkeerd met gekleurde markering en je krijgt duidelijk en origineel kaartmateriaal van JennTravels voor deze bergwandeltocht. De route volgt grotendeels de GR 58 en GR 5.

Meer informatie over deze reis:

www.jenntravels.nl