Oog in oog met Le Pain de Sucre (3.208 m), een bezoek aan St-Véran het hoogste bergdorp van Europa op 2.040 m en 6 bergpassen oversteken boven 2.000 meter. Karakteristieke zonnewijzers in pittoreske bergdorpjes en diepe groene valleien. Je bent in de Queyras in la douce France.

JennTravels neemt je graag mee naar het prachtige zonovergoten Parc Naturel Regional du Queyras voor een bergwandeltocht van 9 dagen met 6 wandeldagen. Je start en eindigt in het pittoreske bergdorpje Ceillac op 1.639 meter hoog. Je loopt individueel, je overnacht in karakteristieke gites d'etappe, jouw bagage wordt vervoerd en je kunt dagelijks culinair genieten van 4 of 5 gangen diners in de gites. Dit is Frankrijk voelen tot in je tenen.

Het karakter van de tocht is middel zwaar, je steekt elke wandeldag een bergpas over die boven de 2.000 meter ligt. De tocht is technisch niet moeilijk en is zonder alpine klimmen. Tijdens de wandeldagen loop je tussen 4 en 9 uren per dag. Voor deze tocht is het belangrijk om ervaring te hebben met het lopen van meerdaagse bergwandeltochten boven de 1.900 meter.

Meer informatie over deze reis: www.jenntravels.nl